zaterdag 17 september 2016

Wat ik vandaag heb gegeten #4

Oef, de vorige blog was een beetje lang en intens. Deze keer alleen plaatjes ;)

Ontbijt
Smoothiebowl van appel en banaan. Met walnoten, cacaonibs, chiazaad, kokos en een restje Eat Natural super granola (waar ook eiwitpoeder in zit). Kopje muntthee met citroen erbij. 

Snack
Dadels met paranoten erin. Iemand anders die ook kan genieten van hoe fijn dat in elkaar past?! 

Lunch
Maispasta met een enorme hoeveelheid saus van zoete aardappel, courgette, ui, knoflook, vega kruidenspread, pesto, avocado en italiaanse kruiden.

Snack
Twee appel-speculaasmuffins met kamillethee. Dit recept, maar dan met gehalveerde hoeveelheden en 25 min gebakken in een ingevette muffinvorm (6 muffins). 1 appeltje in stukjes gesneden, gekookt en gestampt tot moes, maar met nog vaste stukjes. Ook had ik een schepje speculaaskruiden en kaneel toegevoegd. Want ineens hangt de herfst in de lucht. Ze zijn erg smeuïg  en er zit geen vet/olie in dit recept, wat ze enigszins plakkerig maakt maar zeker niet droog, door de appelmoes.

Avondeten
En… waarom zou ik weerstand bieden tegen de loop van het lot? Ze gingen op één na allemaal op, want dat is het soort dag dat ik vandaag had. Comfortfood voor een comfortdag.

Avondsnack
En toch nog een groentemoment: een dikke winterwortel gedipt in vega kruidenspread (doe m'n best om dat spul op te krijgen en gooi het overal door).
BewarenBewaren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten