zondag 15 april 2018

Channeling #3: aartsengel Rafael

Ik ben een blogserie channelings begonnen. Ik focus me voornamelijk op Moeder Aarde, aartsengel Metatron, aartsengel Rafael en aartsengel Gabriel. Zo heeft iedereen zijn resonantie met bepaalde gidsen en lichtwezens. Deze channeling is vanuit aartsengel Rafael.

"Welkom in mijn helende veld. Ik ben de aartsengel die gaat over heling en oplossing van conflicten. Roep mij aan als je helderheid wilt in jouw gecompliceerde emoties. Als je de volgende stap wilt kennen om weer tot verlichting van jouw pijn te komen. Want dat is wat heling is. Een stapsgewijze reintegratie van gecompliceerde, onteigende stukken van jouw beleving. Zodat alles weer op z'n plek valt. En jij jouw bewustzijn weer in compleet overzicht over jouw emotionele kracht kunt laten gaan. Het begint bij jouw gedachtekracht. Deze geeft als een windvaan de richting aan waar de wind van jouw leven naartoe mag blazen. Niet andersom. Je bent geen hulpeloos windvaantje, overgeleverd aan de storm. Jij bepaalt de richting. Maar hoe kun je dat bepalende moment weer terugvinden en terughalen in je bewustzijn? Met andere woorden: hoe kun je bewust creëren wat je wilt, wanneer dit spaak lijkt te zijn gelopen? 

Stop. Zet een stap terug. En maak van heling je prioriteit. Want alleen vanuit jouw holistische bewustzijn kun je moeiteloos creëren  Anders zullen er altijd andere, onbewuste prioriteiten in jou leven: stukken van jezelf die dolgraag je aandacht willen. Deze zenden boodschappen uit naar het universum om jou bewust ervan te maken. Zo krijg je ongewenste voorvallen op je pad. Dit dient allemaal ter bewustwording van een deel dat je in de schaduw hebt gesteld. Waarom? Door een gedachte die een lawine in werking heeft gezet. Laat deze lawine uitwoeden, door er geen energie en aandacht meer aan te geven. En bepaal opnieuw je richting. Dit doe je door een stap terug te doen. Neem een vrije dag. Maak pas op de plaats. Stop met je acties, want deze werken je alleen maar verder in de nesten. Heldere taal, voor een helder proces. 

Kom terug bij jezelf. En ga voelen. Alsjeblieft, lief mens, voel alles wat er in je speelt en leeft. Zink in je gevoel, laat je gedachten varen, en vind zo de weg terug naar huis. Als je dit niet alleen kunt doen omdat al die emoties en gewaarwordingen zo'n brug opwerpen, zo'n drempel, om naar je hartsverlangen te komen, zoek dan hulp. Jouw emoties mogen jouw prioriteit zijn. Want niet alleen je gedachten hebben de kracht om de windrichting te bepalen, maar met jouw emoties golf je vervolgens verder op die richting. Dit is de wind die de kracht van een lawine heeft. Die in jouw realiteit vormgeeft aan je verlangens. Je emoties zijn de wind, de taal van de ziel, die uitgedrukt wordt vanuit je gedachte. Vol vreugde kun je je intenties nu waar gaan maken, gedragen door de vleugels van je dankbaarheid, levensvreugde, sereniteit, verlangen... En dat verlangen, vooral dat verlangen! Dat mag je volgen, en dit geeft jou de helderheid in jouw windrichting. 

Als jouw gedachten een negatief verhaal hebben gemaakt van jouw oorspronkelijke verlangens, dan zullen ook je emoties negatief worden. Je waait dan verder weg van jouw oorspronkelijke plan. Je emoties geven aan wanneer je de mist in bent gegaan. Hoe kun je nou een negatief verhaal maken van iets dat je eigenlijk dolgraag wilt? Wanneer neemt je angst de overhand en creëer je iets in je realiteit dat jou alleen nog maar verder angst aanjaagt en je zielsdoelen belemmert? 

Dit komt door karma, in het uiterste geval. Maar het kan ook een lichtere oorzaak hebben. Jouw ego, jouw bewustzijn hier op aarde in samenspel met je omgeving, werpt roet in het eten. Waarom? Omdat het bang is en jou probeert te beschermen. Dit doe je met je welbekende mechanismen. Door zelfkennis op te doen, weet je wanneer je in deze mechanismen terecht bent gekomen. In plaats van vanuit je hart te leven, ben je in de overlevingsangst gegaan. En die werkt door in allerlei verschillende vormen. Paradoxaal genoeg leveren acties vanuit deze overlevingsangst juist datgene op waardoor je leven grauw kleurt. Je overleeft, maar tegen welke prijs? Je drinkt van de onschuld van je ziel om jou te vullen met zekerheid, met de herinnering van de kracht van de waarheid, onfeilbaarheid, hoop, succes, oorspronkelijkheid, alwetendheid, goddelijk werk en onvoorwaardelijke liefde... maar omdat het allemaal maar een herinnering is, waaraan het ego zich vastklampt, stroomt het niet meer vrijelijk door. Er is een verkramping ontstaan. 

Waarom hechten de ego's zich? Vind het precieze punt waar je van je pad afging, en stopte vanuit je verlangen te leven. Wanneer stopte je met geloven in jouw hogere creatiekracht? Vis deze twijfels en afwijkingen in je gedachten weer op. Ze zullen je helder zijn. Soms zullen ze door een schijnbare 'verzoening' met een ander zijn opgeworpen. Je bent het belang van de ander dan voor dat van jezelf gaan stellen. Stop hiermee, lief mens. Als jij namelijk je hartepad wandelt, zal alles afgelijnd in lijn hiermee vallen. Ook de wensen en verlangens van anderen komen samen in een kosmische harmonie met de jouwe. Er is geen reden om je in te houden voor een ander. Hoe meer jij je hart openstelt voor jezelf, hoe meer compassie je kunt opbrengen voor een ander. En zo help je al, zo leef je al in dienstbaarheid. Want jouw hogere zelf is rechtstreeks aangesloten op het hogere plan, waarin alles in harmonie en perfect samenspel met elkaar weeft. 

Haak jezelf los van de verplichtingen van je ego. Laat liefde en harmonie neerdalen in je lichaam, stel de kleur groen voor, en roep mijn hulp aan. Ik zal je helpen om de helende kracht van jouw lichaam en emotionele systeem aan te spreken, zodat jij kunt ontwarren en ontwikkelen wat er in jou leeft. Een conflict tussen jou en de ander is schijn. Er is een afwijking ontstaan vanaf jouw pad en dat projecteer je op de ander. Vind terug in jezelf waar je begon in te leveren. Waar je begon mee te lijden met de overtuigingen en belevingen van de ander. Waar je de subjectieve realiteit van het ego van de ander over de jouwe heenlegde. Je mag het ego van de ander helder zien. Dit is geen kwaadsprekerij, dit is geen slechtheid, of oordelen. Want zodra je de zelfbeschermende intenties van de ander kunt zien, en de ingewikkelde manieren waarop het ego deze probeert te manipuleren door projecties en gedrag, zie je ook de liefde die eronder ligt. De liefde, die alleen maar het hart probeerde te beschermen. Die alleen maar een ziel probeerde te conserveren in een moment van kwetsbaarheid. Je mag vrij en helder deze processen in de ander zien. De vergeving is dan niet eens een kwestie. Dit is een logisch gevolg van het zien van de goede intenties van de ander. Hoe begraven onder lagen van zelfverwijt en projectie die ook kunnen liggen. 

Maar zie allereerst deze intenties in jezelf. Zie hoe jij jezelf hebt geprobeerd te beschermen, door van je pad af te gaan. Omdat het te eng was om door te zetten. Omdat het je flank zou blootgeven. Jou te zichtbaar zou maken, of de zwakke plekken in de onzichtbare delen van jou zou blootgeven. Jouw prachtige kwetsbaarheid mag er zijn, lief mens! Deel het met de wereld! Schreeuw het van de daken! Het is jouw ziel die dan spreekt, en deze roep trekt vele mensen aan. Dit zielsgeluk roept ervaringen op in jouw realiteit die tot nog meer geluk en overvloed en dankbaarheid leiden. Er is niets te verliezen, alleen te winnen. 

Pel de laagjes om jouw hart weg, één voor één, precies zo snel als jij wilt gaan. Je beursheid zal wegtrekken en je gekneusde hart zal genezen en een instrument van jouw ziel worden. Vertrouw op jezelf, geloof in jezelf. Laat liefde neerregenen in jouw hart en in dat van vele anderen. Plant zaadjes in deze rijpe bodem, en laat ze ontspruiten als de lente. Zaadjes van heling, zaadjes van zelfliefde, zaadjes van jouw zielsessentie, die in overgave aan de goddelijke timing tot bloei zullen komen, precies zoals jij begeert op het pad van je ziel. 

In liefde en herinnering aan jouw lichtessentie,
- aartsengel Rafael. 

Sinds kort bied ik ook afgestemde channelings aan! Zie mijn website voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten