maandag 26 maart 2018

Channeling #1

De afgelopen maanden ben ik steeds meer gaan channelen. Ik stond daar niet zo bij stil, tot mijn vriendin me min of meer uitnodigde om dit meer te delen. Ik deed het eigenlijk vooral voor mezelf, wanneer ik helderheid zocht of gewoon mikte op wat extra liefde en inspiratie, en het voelt goed om te doen en terug te lezen, dus waarom zou ik dit niet delen?

Aartsengel Metatron, wil jij samen met mij deze eerste blog schrijven?

Natuurlijk, Roos. Laat maar los hoe je dit gaat editen. Want channeling is in feite een loslaten van je eigen denkprocessen en die in de handen leggen van een ander bewustzijn. Je kunt delen van jezelf channelen en delen van het universum - uiteindelijk is het allemaal één. Omdat jij één bent met alles, kun je alles channelen. Channelen betekent 'een kanaal zijn voor'. 

Op het moment zijn veel mensen zich onbewust van de informatie die ze dagelijks doorkrijgen die niet uit hun eigen bewustzijn komt. Zij channelen de inspiratie en gidsing van hun beschermengelen, voor zichzelf, of wanneer zij praten met anderen. Zij channelen de pijn van de ander wanneer deze door de ander niet bewust ervaren wordt. Mensen channelen de gedachten van de persoon met wie ze aan het praten zijn. Mensen channelen de natuur op het moment dat ze ervan genieten en hier een opmerking over maken. Jullie zijn voortdurende kanalen van allerlei informatiestromen. Voor jullie fysieke zintuigen lijkt alles een vaste vorm te hebben, maar vanuit hogere dimensies is alles meer zoals een soep, een weefwerk van informatie. Alles is verbonden met elkaar en wisselt informatie uit. Zie het alsof het universum één groot lichaam is, en de cellen onderling werken samen om het lichaam te doen werken. Net als in jouw lichaam ben je je niet bewust van alle informatie die wordt uitgewisseld. 

Stel dat je op de top van een berg staat. Je kijkt uit over de zee, het land, de bossen, een strand, een stad, etcetera. Stel je nu voor dat je in de lege lucht hierboven alle informatiestromen zou kunnen zien die in en uit de planten gaan, die om de stenen heen hangen, de lichtstromen, lichtwezens, natuurwezens, die zichzelf rond de plekken weven waar zij nodig zijn. Stel je voor dat je vanuit de kruin van elk mens een informatiestroom naar boven zou zien uitgaan, eentje de aarde in, allerlei koorden en verbindingen met de mensen om hen heen, de onzichtbare begeleiders die ze bij zich hebben, hoe ze emoties voelen die vanuit een koord hun systeem instroomt terwijl de ander mijlenver weg is. Vergelijk het met wifi, dat ook onzichtbaar om de mensen heen hangt, hen doordringt met informatie. Alleen jullie computers en telefoons kunnen deze informatie vertalen en omzetten in begrijpelijke taal en beeld. Maar de subtielere energiestromen die niet door straling, maar door het levende veld van de aarde worden veroorzaakt, die werken precies hetzelfde. En net als een computer kun jij deze informatie duiden. Je kunt ze voor jezelf op je scherm zichtbaar maken - je derde oog. En je kunt ze afspelen, opschrijven, channelen.

Feitelijk is dit een blogpost om aan te tonen hoe normaal channeling is. Het is in feite één van de wetten van menselijke interactie: als de één iets niet uitdrukt, doet de ander het. Dat kan een emotie zijn of een belangrijk idee. Jullie zijn allemaal meer verbonden dan jullie denken. Wees je bewust van wat je channelt. 

Met deze openende blogpost over channeling heb ik de aftrap gegeven voor een blogreeks van Roos die meer van haar wijsheid gaat verweven. Er zullen conversaties komen, waarin zij vragen zal stellen op haar kenmerkende grondende manier. Wij hopen door het gemak en het vertrouwen waarmee zij channelt, een voorbeeld te geven van hoe jij ook gebruik kunt maken van informatie buiten je eigen bewustzijn om. Want channelen is in feite net zo natuurlijk als ademen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten