vrijdag 20 januari 2017

Je snelheid verhogen in deze intense tijd

Ik heb de laatste maand een sterk gevoel van urgentie. Niet het verkeerde soort urgentie dat voortkomt uit conditioneringen, maar het soort dat je drijft om zoveel mogelijk te doen als je mogelijkerwijs op een dag kan doen. De enorme drijfveer om te transformeren, om mijn ambitie om een fantasyboek te publiceren waar te maken, zodat ik meters maak en elke dag minstens duizend woorden schrijf, plan en plot, herschrijf en verdiep, emotioneer en belichaam, om elke druppel empathie en verbeeldingskracht erin te persen die ik erin kan persen.

Het is niet zomaar een fantasyboek vol met irrelevante elfjes. Het gaat over deze wereld, zoals elk goed fantasyboek, in magisch vermomde vorm, en het heeft alle grote worstelingen uit deze wereld in zich, maar nét vanuit een ander perspectief, zodat het duidelijk wordt hoe belachelijk en begrijpelijk en belangrijk alles is, en het zit vol met alle transformatiekracht die ik in me heb.

Ik voel me vandaag alsof ik op topsnelheid op een motor over de snelweg rijd. Wát een collectieve energie. Daar komen mijn slaapproblemen van de laatste tijd ook vandaan, het is groter dan ik.

Teal Swan had een voorspelling, een advies voor de periode dat Trump president zal zijn: get on the train. Want de ontwikkelingen gaan nu zo ongelooflijk snel, dat als je je eigen snelheid niet vergroot, je meegesleurd wordt met alle pijn en chaos vandien. Doe wat je ten diepste voelt dat je moet doen, en doe het volledig, ga ervoor. Dat kan zo 'klein' zijn als het schrijven van een boek. Ik nodig je bij deze uit. (Her)vind je droom en maak jezelf de prioriteit van je leven. Sluit je aan bij het momentum van de wereld. Daarvoor hoef je het nieuws niet eens te volgen: je kunt je eigen innerlijke autoriteit volgen.

En als je iets voor de wereld wilt doen: kijk vanuit je hart naar de gebeurtenissen, kijk met compassie, en heel daarbij alles wat in je aangeraakt wordt. Dat is wat ik doe, dat is wat ik leer in mijn opleiding tot Lightworker. Terwijl ik dit schrijf doe ik een 'leading', een lightworkersessie, om de energie op wereldniveau te transformeren.

Wat ik zie, is dat er een enorme golf uitwaaiert op deze wereld, en dat Trump op de top van die golf voortraast, als een grote zuiverende tsunami. Hij controleert de golf niet, hij is gewoon de katalysator,  iemand die naar voren is gebracht door het momentum, en zal weer weggaan als de golf zijn doel heeft bereikt. Als je niet op die golf meegaat, zul je erdoor meegesleurd worden. Het is een golf van zuivering en transformatie, die alle smoesjes en luiheid wegstript. Die alles overhoop brengt, aan het licht brengt. Ik voel er veel angst en verdriet in, maar er is niets om bang voor te zijn als je je innerlijke kompas volgt.

Ik gebruik de techniek die ik net heb geleerd: het in- en uitademen via mijn hart van deze energie, om te transformeren. Absorberen en loslaten. Op dit moment, krijg ik door, zijn er talloze lichtwerkers op de aarde bezig om ditzelfde te doen (het is een oeroude techniek die de Tibetaanse monniken ook gebruiken) en ik ben net zo krachtig als zij allemaal, en ook jij bent net zo krachtig. Dat was een boodschap die ik door mocht geven. Jij bent een puzzelstukje in het grote geheel, onderdeel van het web. Als je voelt vanbinnen dat je iets moet doen, als je een urgentie voelt die je vervult met leven en zin, ga ervoor. Jij weet het beste welke kant je kompas op wijst. Surf mee op de golf, doe wat je voelt dat je diep van binnen wilt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten