woensdag 16 november 2016

Vrijheid

Ik droomde dat ik kon vliegen. Ik had deze droom besteld, aangezien ik laatst een video had gekeken waarin werd genoemd dat dit staat voor een ongeëvenaarde staat van vrijheid. Dat leek me wel wat. Dus ik manifesteerde dit door me hiervoor open te stellen, en een paar dagen later, na een aantal ingrijpende gebeurtenissen, was ik eraan toe om in die vibratie van vrijheid te zijn.

Een droom (in de REM-slaap) geeft jouw vibrationele staat weer op dat moment. Een droom symboliseert daarin alle relevante geïntegreerde en niet-geintegreerde elementen, en hoe jij tegenover je leven staat. Door je in het perspectief van elk droomelement te verplaatsen, kun je jouw vibrationele staat ontrafelen en integreren. Een droom is de meest eerlijke manier waarop dit voor ons mogelijk is, omdat 's nachts het ego en het verstand zijn uitgeschakeld. In de REM-slaap ontstaan de voorspellende dromen, aangezien je de dingen aantrekt die nu in jouw vibratie zitten. Als je die punten van aantrekking na het dromen meteen integreert, kan je dat proces van manifestatie nóg verder beïnvloeden.

Mijn volledige droom bestond eruit dat ik kon vliegen, en vrij was van de worstelingen en angsten in de wereld onder me. Maar er was iets wat me achterna zat (Voldemort, in feite), dat ik toch steeds kon ontwijken. Ik had echter ook een soort van taak te doen in een supermarkt, waar heel veel schoolkinderen steeds binnenstroomden (stond voor overvloed). Er was vooral één hele dikke, ongelukkige vrouw die van alles van me wilde. Ik had eigenlijk een beetje weerzin naar haar toe. Maar uiteindelijk gaf ik haar een pakje uit de schappen met drie hele sappige medjooldadels (mijn symbool voor rijkdom, liefde en verzachting, haha) en toen loste Voldemort op in het niets, verdween het contrast uit de droom en vloog ik weg.

De reden dat Voldemort verbonden was met die dikke vrouw, was omdat ze respectievelijk mijn neiging om wilskrachtig vanuit mijn hoofd te werken vertegenwoordigen, en mijn eenzaamheid. Vanuit die eenzaamheid in mijn 3e chakra, ga ik op een krachttoer omdat ik bang ben dat het anders niet voor elkaar komt. Op het moment dat ik die eenzaamheid mijn liefde en aandacht geef, heeft de neiging om op een krachttoer te gaan geen vat meer op me. Dan kan ik echt vertrouwen dat het leven mij vanzelf alles wel brengt omdat ik één ben met alles. Het grappige was, dat het vliegen nog gemakkelijker ging en ik pas echt de smaak te pakken kreeg toen ik me vanuit mijn dantien bewoog, wat gedurende de droom steeds even lukte. Ik kan nog lijfelijk voelen hoe fijn het was om te vliegen.

De reden dat ik deze blog schrijf, is om je te verleiden om ook zulke dingen aan te trekken in je leven en te laten zien wat er allemaal mogelijk is, of, als je op je eigen manier allerlei wonderlijke zaken aan het manifesteren bent, om een blik van verstandhouding (en interessante informatie) uit te wisselen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten