zaterdag 5 november 2016

Bewijsmateriaal verzamelen

Ik kreeg gisteren een Reading van één van mijn klasgenoten, waarin duidelijk werd dat ik de onzekerheid in mijn 3e chakra kan loslaten door die te uiten met mijn 5e chakra, waarbij ik mijn handen ook kan gebruiken. Mijn gids zei: schrijf er een blog over. Dus bij deze type ik dit schaduwstuk uit.

Ik heb de neiging om niet te kijken naar het bewijsmateriaal dat ik het goed doe, maar naar wat er ontbreekt in het huidige moment. En dan ga ik in het huidige moment zo goed mogelijk mijn frequentie afstemmen op dat wat ik wil, waarbij ik in mijn onderbuik aanwezig blijf om het naar me toe te laten komen. Zo blijf ik steeds doorgaan met mijn blik gericht op de horizon. En het lijkt ondertussen alsof er niets gebeurt, want die momenten dat er niets gebeurt bepalen het beeld dat ik heb van mijn realiteit, alsof ik dan pas echt bewust ben. Dat zorgt ervoor dat mijn verstand vaak een beetje wanhopig wordt, en geen grip krijgt op mijn leven.

Ik hou niet bij wat voor synchroniciteiten er allemaal op mijn pad komen. Ik hou niet bij welke intenties ik stel en welke allemaal wel niet zijn vervuld. Ik hou niet bij wat ik aan mezelf waardeer. Ik hou niet bij wat voor werk ik allemaal doe, en ik zie mezelf nog steeds als werkeloos en een nietsnut.

Ik ben echter keihard aan het werk, door elke dag te mediteren en schaduwwerk te doen, lichtwerk te doen, Readings te geven, blogs te schrijven, mijn opleiding te volgen, bijeenkomsten voor Jong Bewust te organiseren, te studeren op al het werk van Teal Swan wat ik te pakken kan krijgen, de transits van Human Design in de gaten te houden... Mijn leven manifesteert zich in rap tempo: de ene wens na de andere wordt vervuld. De synchroniciteiten bepalen mijn realiteit: elke dag nemen ze me mee in een roes, een flow waardoor ik niet meer hoef na te denken. Daardoor ben ik me er ook niet zo bewust, omdat ik me eraan overgeef, en dan schakel ik mijn verstand tijdelijk uit.

Dus bij deze de intentie om bewijsmateriaal te verzamelen zodat ik mijn realiteit daardoor ga laten bepalen, en niet door die oude onzekerheid dat ik niets (goed) doe. Laat ik er vandaag mee beginnen:

Een voorbeeld van een intentie die is gemanifesteerd, is een Reading te ontvangen. De afgelopen lessen kwam ik steeds niet aan de beurt om een Reading te ontvangen, terwijl ik dit wel wou. En gisteren kreeg ik een Reading van 15 minuten, terwijl we in die 15 minuten eigenlijk nog van rol zouden wisselen, wat niet gebeurde. Ik kon dus alleen maar ontvangen. Verder bood iemand in mijn groep spontaan uit zichzelf aan om naar Zwolle te komen en mij een Reading te geven, aangezien hij nog moet oefenen.

Een voorbeeld van een synchroniciteit die ik tegenkwam, is dat in de nieuwe tv-serie die ik heb ontdekt, de hoofdpersonen enorm lijken op de hoofdpersonen uit het boek dat ik schrijf.

Het helingswerk dat ik de afgelopen tijd heb gedaan, heeft een blokkade weggehaald die op mijn hart zat, die me belemmerde om mijn kennis over healing door te geven, en die nog stamde uit een vorig leven. Ook heb ik zwaarte omtrent mijn familiepatronen losgelaten, zodat ik dat niet meer hoef uit te leven. Verder heb ik de eerste stap gezet om mijn angst voor spinnen op te lossen, door deze intentie te stellen en de volgende dag een spin tegen te komen in een meditatie en dit aan te gaan. Ik heb me opengesteld voor contact met gelijkgestemden waardoor ik omhoog word getrokken, en dit kreeg ik in overvloed. Ik heb gedurende de dag goed contact met mijn gids, die me helpt om niet vast te komen te zitten, en om in de flow te blijven. Ik doe elke ochtend droomwerk: ik glip direct in de herinnering aan mijn laatste droom, die ik volledig ga interpreteren en helen, zodat ik elke ochtend delen van mezelf integreer die de dag ervoor nog niet geïntegreerd waren.

Heel veel van de zelfheling die ik doe, vergeet ik weer op het moment dat ik er klaar mee ben. Het is makkelijk om dan te denken dat er niets gebeurt. Het is makkelijk om te denken dat mijn grootste intenties steeds maar weer mislukken, terwijl mijn kleinere intenties continu worden vervuld en ik elke dag een ander persoon ben.

Het gaat goed met me. Ik verdrink in de endorfines en dopamines. Ik ben zó gelukkig dat ik zelfs tevreden ben als ik in een schaduwstuk duik. Mijn verstand loopt een beetje achter, en denkt dat ik nog steeds vast zit in mijn leven. Mijn verstand heeft behoefte aan bewijs, en kan niet zoveel met de overgave aan de mutatie. En dat bewijs ga ik voortaan verzamelen, zodat ik weer helemaal afgelijnd ben op de realiteit die ik aan het creëren ben. Ik zet een hele grote spiegel voor mezelf neer, waarin ik ook de goede dingen kan zien. Want ook die zitten soms in de schaduw.

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door de zon en mercurius in poort 1: praten over expressie & manifestatie; navelstaren 2.0. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten