dinsdag 20 september 2016

Wat ik vandaag heb gegeten #6

Ontbijt
Chiapudding van geblenderde aardbeien, een stukje overgebleven appel en blauwe bessen. Helaas was er geen banaan, dus het was allemaal een beetje zurig. Eerst het fruit geblenderd, toen de chiazaadjes toegevoegd en even laten staan. Met geroosterde pecannoten, hennepzaad en kokos. Een kopje ochtendthee erbij.

Snack
Koekjes!! Met kaneel, gember en nootmuskaat. En walnoten. En een niet zo denderend recept op gevoel waardoor de koekjes nogal zacht waren, o.a. met kokosolie, chia-ei, kokosbloesemsuiker, boekweitmeel, maismeel, amandelmeel en rijstmeel. Earl grey thee erbij.

Lunch
Weer dat fijne grijze maar smakelijke glutenvrije zuurdesembrood, met vegaspread (goh) en komkommer. Kop pepermuntthee erbij.

Snack
Deze weer! (Ze zijn allemaal in één dag opgegaan, met hulp van mijn moeder en mijn vriend.)

Avondeten
Oké, dit ziet er niet zo appetijtelijk uit, maar het zijn ovenpatatjes met quinoakroketten (die het niet zo goed deden in de oven, maar ze waren bevroren en ik had geen zin om ze te ontdooien én te bakken in een pan) en een salade met tomaat, paarse basilicum en dille.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen