maandag 9 januari 2012

Bordjes, dag 6 en 7

 Diner. Wat ik bij de artisjok at: biologische gehaktballetjes met hazelnoten, ei en italiaanse kruiden.

 Ontbijt. Gebakken wortel en knolselderij met mosterd, geroosterde pijnboompitjes en gemuteerde sla.

 Tussendoor 1. Kastanjecrackers met roomboter en sesampasta.

 Tussendoor 2. Kastanjecrackers met pesto.

 Tussendoor 3 (ja, ik had honger). Avocado met sardientjes (niet op de foto).

Tussendoor 4 (niet op de foto, daarvoor waren ze te snel op). Nootjes met gedroogde vruchtjes.

 Diner. Risotto met tomaat, bleekselderij, sjalot, witte wijn en italiaanse kruiden.

Na diner. Diverse rijstwafels met divers beleg.

3 opmerkingen:

  1. Wat gezond allemaal! Waren het wel Europese pijnboompitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, Chinese! Maar geen bittere nasmaak gelukkig :) Die Europese zijn bijna nergens te krijgen, en volgens mij ook duurder, dus ik koop gewoon Chinese. Living on the edge ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij durft! Ja, die zijn duurder. Vandaar dat er zoveel Chinese worden gebruikt.

    (Nice, Blogspot "onthoudt" je reactie nu blijkbaar, zodat je als je vergeten bent om de woordverificatie in te vullen en je terugkomt je reactie er nog staat :D)

    BeantwoordenVerwijderen